انتقاد از نقض برجام و سکوت مسئولان امور خارجه
روزنامه های اصولگرا نوشتند: در دو سال اخیر نیز «حفظ برجام به هر قیمتی » موجب شده است که نه تنها پول های بلوکه شده آزاد نشود بلکه ۲ میلیارد دلار از اموال ملت ایران توسط آمریکا غارت شود. نه تنها تحریم ها به تاریخ نپیوست بلکه بر تعداد آنها نیز افزوده شد و قانون ضد ایرانی آیسا نیز تمدید شد. نه تنها تحریم سوئیفت - با هدف گسترش مبادلات تجاری ایران - رفع نشد بلکه قانون محدودیت ویزا تصویب شد. و در انتها، اوبامای مودب! و باهوش ! به تعبیر مقامات ارشد دولت یازدهم - در آخرین روزهای ریاست جمهوری، وضعیت اضطراری آمریکا علیه ایران را تجدید کرد و آخرین لگد را به بر جام زد. در حال حاضر نیز برجام از نظر آمریکایی ها با اجرای تعهدات ایران تمام شده و تعهدات آمریکا روی کاغذ باقی خواهد ماند و نیازی به پاره شدن ندارد و اگر دولت ایران انتظار و عده نسیه جدیدی! از سوی آمریکا دارد باید امتیاز نقد جدیدی بدهد.
----------------------------------------------------------------------------
پایان احمدی نژاد
روزنامه های اصلاح طلب نوشتند: اکنون احمدی نژاد دور جدیدی از زندگی سیاسی و اجتماعی را تجربه می کند. شایعه شده است که در دور جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام جایگاهی ندارد. در سطح اجتماعی نیز او همیشه تصور می کرد در بخشی از بدنه اصولگرایی طرفداران بسیار دارد، اما حضور او در بهشت زهرا و مراسم تشییع شهدای حوادث تروریستی و برخورد همان قشر با او آموجب شد تا احمدی نژاد از این ظرفیت نیز خالی شود. اکنون احمدی نژاد تنهاتر از همیشه است، چون ارتباطات خود را از دست داده است. گویا احمدی نژاد برای همیشه تمام شده است.
--------------------------------------------------------------------------
دیدار قالیباف با هاشمی
روزنامه های اصلاح طلب مطرح کردند: میزان آرای محسن هاشمی در انتخابات شورای شهر چنان بود که نشان داد مردم به توانایی های او در اداره شهر واقف هستند و از نشستن او بر کرسی شهرداری تهران استقبال می کنند و همین موضوع سبب ایجاد این شائبه شده که شاید قالیباف برای صحبت درباره تصمیم محسن هاشمی درباره حضورش در شهرداری به دانشگاه آزاد رفته باشد. ضرب المثلی هست که میگوید: «کوه به کوه نمیرسد ولی آدم به آدم می رسد» و این ضرب المثل دیروز در مورد محسن هاشمی و قالیباف مصداق یافت. برخی هم این گمانه را مطرح می کنتد که قالیباف پس از خداحافظی از شهرداری تهران قصد حضور در دانشگاه آزاد را دارد.
---------------------------------------------------------------------------
تجدید نظر در رهبران سیاسی اصلاحات
روزنامه های اصلاح طلب عنوان کردند: انتخابات ریاست جمهوری ۹۹ هم با پیروزی حسن روحانی، کاندیدای ائتلاف اصلاحات و اعتدال به پایان رسید، اما پرسش اینجاست که آیا فکری برای انتخابات ها و تصمیمات بعدی شده است؟ به نظر می رسد سکون، سبب تضعیف جریان اصلاحات می شود و اولین مولفه ای که برای تداوم موفقیت نیاز است، جز فکر جدید و راهکارهای تازه نیست. محمدرضا عارف رئیس فراکسیون آمید و رئیس شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان است که به نظر می رسد این جایگاه به واسطه انصرافش از کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ به او تعلق گرفته و اکنون باید با تغییراتی در این جایگاه ها به نتایج بهتری رسید. به عنوان نمونه عارف در قامت رئیس فراکسیون امید توانایی اقناع نمایندگان برای همراهی با دولت را ندارد که تمونه آن درخواست روز گذشته ۱۵۱ نماینده از رئیس جمهور برای ملغی شدن سند ۲۰۳۰ است. برخی عنوان می کنند اسحاق جهانگیری که در مناظره های انتخاباتی، اصلاح طلب بودن خود و حرکت در آن مسیر را بارها اعلام کرد، گزینه مطلوبی برای رهبری سیاسی اصلاح طلبان در برخی بخشهاست.
منبع : حامیان ولایت



